“Mannen aan de Pannen”
Gezellig samen koken voor jong en oud. De workshop is bedoeld voor enthousiaste mannen, eventueel aangevuld met vrouwen die kennis willen maken met “vega” koken. We gebruiken de grootkeuken en de Brasserie van “Schans” in Sleeuwijk. Na het koken in groepjes genieten we gezamenlijk van de maaltijden. Hiervoor kan iedere kok/deelnemer iemand uitnodigen om de 4 gangen, van amuse tot dessert, mee te nuttigen. Heb je geen kok, maar wil je wel mee-eten? Of heb je als kok geen gast? Ook dan kun je je aanmelden. Maar natuurlijk geldt: Vol is Vol.
Mannen aan de Pannen vindt plaats op vrijdag 12 april 2024. We starten met koken om 17.00 uur en om 19.00 uur beginnen we met het nuttigen van de resultaten. Ontvangst gasten tussen 18.45 uur en 19.00 uur. De kosten voor kok en gast zijn € 15,- per persoon. We proberen te koken met zoveel mogelijk gekregen streekproducten. We nemen hiervoor straks persoonlijk contact op met de kweker/leverancier. Al wat er overblijft van het ingelegd bedrag gaat naar de Voedselbank.
Opgave graag vóór 7 april 2024 Opgave bij: Lettie van Haaften <mailto:Lettie@van-haaften.eu> Lettie@van-haaften.eu of app 06-22314733 Martin Vink <mailto:Martinvink54@gmail.com> Martinvink54@gmail.com of app 06-24340780
Gezellig samen koken voor jong en oud. De workshop is bedoeld voor enthousiaste mannen, eventueel aangevuld met vrouwen die kennis willen maken met “vega” koken. We gebruiken de grootkeuken en de Brasserie van “Schans” in Sleeuwijk. Na het koken in groepjes genieten we gezamenlijk van de maaltijden. Hiervoor kan iedere kok/deelnemer iemand uitnodigen om de 4 gangen, van amuse tot dessert, mee te nuttigen. Heb je geen kok, maar wil je wel mee-eten? Of heb je als kok geen gast? Ook dan kun je je aanmelden. Maar natuurlijk geldt: Vol is Vol.
Mannen aan de Pannen vindt plaats op vrijdag 12 april 2024. We starten met koken om 17.00 uur en om 19.00 uur beginnen we met het nuttigen van de resultaten. Ontvangst gasten tussen 18.45 uur en 19.00 uur. De kosten voor kok en gast zijn € 15,- per persoon. We proberen te koken met zoveel mogelijk gekregen streekproducten. We nemen hiervoor straks persoonlijk contact op met de kweker/leverancier. Al wat er overblijft van het ingelegd bedrag gaat naar de Voedselbank.
Opgave graag vóór 7 april 2024 Opgave bij: Lettie van Haaften <mailto:Lettie@van-haaften.eu> Lettie@van-haaften.eu of app 06-22314733 Martin Vink <mailto:Martinvink54@gmail.com> Martinvink54@gmail.com of app 06-24340780