Algemeen

Onze ouderenvereniging is verbonden aan de protestantse gemeente Uitwijk Waardhuizen en elke tweede donderdagmiddag van de maand is er tijdens het winterseizoen de ‘60+ middag’.

Alle ouderen uit Uitwijk-Waardhuizen e.o. zijn op deze middagen van harte welkom. We ontmoeten elkaar in gemeentecentrum de Hoogt. Ook dit seizoen is er weer een divers aanbod van onderwerpen en activiteiten. We beginnen de bijeenkomsten altijd met gebed, schriftlezing en een meditatie, verzorgd door ds. G. Lock. Na de pauze is er een wisselend programma. Aanvang van de bijeenkomsten is om 14.00 uur en rond 16.00 uur sluiten we af. Rondom Kerst en Pasen zijn er speciale middagen met een liturgie rondom deze bijzondere feesten.

Iedereen is van harte welkom en mocht vervoer een probleem zijn, neem gerust contact op met één van de bestuursleden; we halen u graag op en brengen u na afloop weer thuis. Dit jaar beginnen we in september met ons jaarlijks uitje.

Bestuur

NaamFunctieAdres
Hennie KantVoorzitterSchoolstraat 6, 4283 GC Giessen
Tineke KraaijSecretarisUitwijksestraat 4, 4288 JB Uitwijk
Nel de FijterPenningmeesterBurg. Scholtenlaan 14, 4281 LC Andel

Contactpersoon

Tineke Kraaij, Uitwijksestraat 4, 4288 JB Uitwijk, 0183-441360, e-mail: tvdmooren@hetnet.nl

Programma 2016

  • Op 15 september gaan we naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, vertrek half één bij De Hoogt, bij terugkomst genieten we van een heerlijk buffet.
  • Op 13 oktober is Ees van Herwijnen te gast, hij vertelt over de geschiedenis van onze dorpen.
  • Op 10 november verwelkomen we de heer R. Mouw uit Doornspijk, hij neemt ons mee naar de Veluwe.
  • Op 15 december is er de Kerstviering, aanvang 16.30. Op deze middag hebben we dan ook een broodmaaltijd met elkaar.