Verkoopdag zaterdag 28 oktober 2017 

Dit jaar wordt de verkoopdag van de Protestantse Gemeente te Uitwijk-Waardhuizen c.a. gehouden op zaterdag 28 oktober 2017 van 10:00 tot 16:00 uur in en bij gemeentecentrum De Hoogt.

Op de zondagen 15 en 22 oktober staat de mand weer in de kerk. We willen u vragen of u producten over heeft om in de mand te stoppen, zodat wij deze op de verkoopdag kunnen verloten. Het is wel belangrijk dat bij levensmiddelen de houdbaarheidsdatum tot ver na 28 oktober 2017 is. Alvast bedankt voor uw gift.

Rookworstenactie – 28 oktober
De verkoopcommissie houdt voor de verkoopdag van 28 oktober een rookworstenactie. Achterin de kerk ligt een inschrijflijst waarop u uw bestelling kunt plaatsen. De rookworsten zijn afkomstig van slagerij Werther uit Dussen. U kunt ze op de verkoopdag ophalen. Indien u interesse heeft kunt de bestelling tot en met vrijdag 20 oktober plaatsen.

Boekenmarkt, kledingmarkt en decoratiestand
Net als voorgaande jaren is er weer een grote boekenmarkt. De boeken zijn gesorteerd, waardoor het zoeken naar een bepaald boek een stuk eenvoudiger is. Wij hebben ook dit jaar weer een grote voorraad dus voor elk wat wils!

Zowel de kledingmarkt als de decoratiestand komen dit jaar terug. U kunt terecht voor een nieuwe garderobe of iets leuks voor in huis.

High tea
Afgelopen jaren was de high tea een groot succes waardoor de high tea dit jaar terug komt! Heeft u zin in een gezellig middagje high teaen? Koopt u dan op de verkoopdag een coupon voor een high tea. Wij bieden u twee datums aan voor een leuke en lekkere high tea, waarbij u zelf kan aangeven wat u het beste uitkomt.

De drogist
Nieuw dit jaar is de drogist. Heeft u nieuwe shampoo of badschuim nodig? Bij ons kunt u terecht om een nieuwe voorraad aan te leggen.

Oud en vertrouwd
Ook nieuwe artikelen hebben wij graag, bijvoorbeeld overgehouden van een kerstpakket of cadeau gekregen. Of nieuwe artikelen, gekregen of gekocht maar nooit in gebruik genomen. De DE koffie- en/of theepunten (graag in bundeltjes van 100 punten) zijn ook welkom.
Op vrijdag 27 oktober 2017 is de verkoopcommissie in De Hoogt aanwezig en neemt dan heel graag tot uiterlijk 18:00 uur uw bijdragen in ontvangst. Deze spullen kunt u ook eerder aan de commissieleden geven of vragen om ze op te halen.

Op het terras komen de frietkraam, de loempia’s en poffertjes! Binnen kunt u genieten van een kop koffie of thee met gebak, cake of koek en rond de middag weer een kom heerlijke soep. Naast eerder genoemde kramen zijn er dit jaar ook weer de vertrouwde kraam met koek en snoep. Tevens zijn er weer gokspelletjes en is er natuurlijk het rad van avontuur.

Ook voor de kinderen zijn er weer leuke dingen te doen. Zo kunnen de kinderen brieven trekken en zijn er andere leuke activiteiten.

In de week voor de verkoopdag wordt er een folder verspreidt met daaraan geniet een gratis lot voor het rad van avontuur. Het rad draait ’s morgens en ’s middags met een gratis ronde.  Om ca. 16.00 uur is de vijf-euro ronde met een extra grote prijs!

Graag tot ziens op zaterdag 28 oktober 2017 in De Hoogt te Uitwijk!

De verkoopcommissie bestaat uit:

NaamTelefoonnummer
Annelies Quivooij, secretaresse0183 - 440480
Angela Kostense, commissielid0183 - 400546
Henrieke van Herwijnen, commissielid06 40412539
Linda Colijn, commissielid06-30111260

Wij zijn dringend op zoek naar versterking van onze commissie. Mocht u interesse hebben om deze leuke dag mede te organiseren dan horen wij het graag.