De Hoogt, dé feestlocatie bij uitstek!

De Hoogt is voorzien van diverse feestzalen en een echt hoog podium. De feestzaal is in meerdere groottes beschikbaar voor groepen vanaf 10 tot 200 personen. U kunt bij ons terecht voor bruiloften, verjaardagen, recepties, jubilea, examenfeesten, enz. De feesten kunnen in samenspraak met uw gastvrouw Elly op elke manier worden samengesteld. Van een normale verjaardag tot een uitgebreid feest voorzien van warm en koud buffet inclusief dessert.

Horeca_1De buffetten zijn zeer divers en voorzien van vele soorten warme en koude gerechten t/m diverse soorten desserts. Alle gerechten worden door Elly in onze eigen keuken bereid, dus geen massaproducten uit de fabriek. Sinds jaren zijn deze buffetten een begrip in de regio.

Onze bar is rijkelijk voorzien van vele soorten drankjes, bieren en gedestilleerd. Specialiteit op biergebied is het bekende merk La Trappe, een heerlijk trappistenbier uit Bierbrouwerij de Koningshoeven in Berkel-Enschot.

De Hoogt beschikt over een hoog podium wat goed te gebruiken is voor toneelvoorstellingen en muziekuitvoeringen maar ook voor uw diskjockey of feestband. Altijd een goed zicht vanuit de zaal en vanaf het podium. De zalen zijn voorzien van een goede licht- en geluidsinstallatie, op verzoek kunnen wij ook zelf diverse nummers vanaf onze muziek-pc op uw feest verzorgen. De mogelijkheid voor het inhuren van een diskjockey of feestband behoort eveneens tot de mogelijkheid.

Onze openingstijden zijn zeer ruim. U kunt uw afspraak plannen vanaf het moment wat u schikt, u kunt op deze site de agenda raadplegen voor vrije datums. U kunt rechtstreeks bellen met Elly Lievaart op 06-57343230 of het contactformulier invullen. U krijgt dan z.s.m. een reactie. De zalen zijn geopend tot 02.00 uur.